Uppdaterad: 18 maj 2018

Tove om sina tre år på Malmö latinskola

Tove Carlson har snart slutfört sin utbildning på Estetiska programmet Musik. Under sin resa har hon utmanats i flera genrer och tycker att hon nu hittat rätt - och hittat hem.

Tove komponerar musik och hennes verk har framförts både på Berwaldhallen i Stockholm och på Malmö latinskolas Vårkonsert på Malmö live. Hennes huvudinstrument är jazzpiano, men efter studenten har Tove bestämt sig för att studera klassisk sång.

- "Nu när jag tar studenten om bara ett par veckor, så känner jag att jag verkligen gör det som mig själv och som den jag vill vara", säger Tove.

Vi på Malmö latinskola glädjs åt att Tove har hittat fram till sina uttryck. Vi är också mycket stolta och glada för alla andra elever som nu tar studenten!

OM ESTETISKA PROGRAMMET MUSIK

Malmö latinskola erbjuder tre musikutbildningar som alla ger behörighet till högskolan. Sedan 1971 har vi utbildat blivande musiker, artister och musikproducenter. Hos oss får du extra mycket undervisning på ditt instrument/sång med en egen lärare. Vi tar dina drömmar och ambitioner på allvar.

LÄS MER OM ESTETISKA PROGRAMMET MUSIK

Foto: Jonas Sjögren