Uppdaterad: 03 november 2017

Elevkåren

Malmö latins elevkår är skapad av eleverna på skolan, för eleverna. Vi anordnar evenemang, både nya men även våra traditionsenliga såsom kanalracet, insparken, balen och lika latinveckan.

Elevkåren

Inom elevkåren har även elever på skolan chansen att påverka sin egen skoltid och föra fram viktiga frågor. Elevkåren drivs framförallt av oss i elevkårsstyrelsen, men varje elev på skolan är engagerad på ett eller annat sätt.

Du kan följa med i elevkårens arbete på deras Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Elevkårsstyrelsen består av 8 personer.

Ordförande, Salomea Gosenius
Vice ordförande, Elliot Herrlin

Ledamöten:
Ekonomiansvarig, Joel Lindgren
Sekreterare, Erik sterner
PR och sociala medier- ansvarig, Ruth Granath
Utskottsansvarig, Minna Beckman
Medlemsansvarig, Mårten Svenberg
Suppleant, Linus Juhlin

Maskot, Leo Latinare

Det finns även olika utskott inom elevkåren: Tifoutskottet, Human Voices, Tetrisutskottet, Game of Thronesutskottet, Latins Skateutskott, Idrottsutskottet, Balkommittén, Meme de latin, Systerskapskören, Studentkommittén och Latin mot rasism.

Foto: Malmö Latins Elevkår / Daris Dedeic