Uppdaterad: 14 oktober 2019

Klassisk sång på Malmö latinskola

Afton Rubin är spetselev på estetiska programmet musik. Hennes huvudinstrument är klassisk sång. Hör henne sjunga och berätta om varför hon valde just Malmö latinskola för att utveckla sin sång.

Klassisk sång är för dig som vill bli opera- eller musikalartist. I vår utbildning får du individuell undervisning av hög kvalité. Precis som alla våra andra program är utbildningen högskoleförberedande.

Undervisningen sker genom kreativa arbetssätt, speciellt anpassat till dig. Du får professionell vägledning av pedagoger med mångårig scenisk erfarenhet. Dessutom får du under din skolgång flera tillfällen att uppträda live!

Om spetsutbildning musik

Spetsutbildningen i musik ger dig ännu mer undervisningstid i musik. Du får en extra satsning för eftergymnasiala musikstudier. Utbildningen ger samma behörighet till högskolan som estetiska programmet, inriktning musik.

Spetsutbildningen är riksrekryterande.

Läs mer om spetsutbildningen