Uppdaterad: 27 februari 2020

Love you to the moon and back

Fredagen den trettonde är inge otursdag för oss, för då är det urpremiär för latinskolans andra SPEX! Föreställningen är resultatet av ett imponerande samarbete mellan uppåt 100 elever på skolan. Bakom kulisserna har dekormakare, sminkörer, designers, fotografer, manusförfattare, musiker och kostymöter arbetat febrilt inför premiären. Nu har du chansen att se våra duktiga skådespelare och musiker på scen!

Latinspexet sätter upp den nyskrivna spex-föreställningen Love you to the moon and back där alla dina frågor om månlandningen 1969 besvaras.

Året är 1969. Året Pippi Långstrump sänds på TV för första gången, året som månlandningen äger rum, eller...? För visst är det är året då Neil Armstrong sätter sig i en raket och åker till månen? Vi alla har olika tankar, idéer och konspirationsteorier om månlandningen.
Var NASAs video kanske inspelad i en filmstudio? Eller hade en sådan sorts bluff varit för stor för att hemlighållas?

Vet ni inte hur ni ska förhålla er till frågan?
Då har ni hittat helt rätt. Alla era frågor om månlandningen 69 -va, nej inte den sortens 69! detta är ett gymnasiespex, kommer besvaras. Så är ni redo för att en gång för alla få ett svar på vad har Pippi Långstrump, en robot, ett vattenhål i Kenya, NASA, två stenåldersmänniskor och månen har gemensamt?

Vi ställer oss den klassiska spexfrågan:
“Hur gick det egentligen till?”

Och svarar på det klassiska spexviset:
“I alla fall inte som i Latinspexets uppsättning av Love you to the moon and back.”

Varmt välkomna till Latinspexet 2020!

FÖRESTÄLLNINGAR

• FREDAG 13/3 KL. 19:00 - URPREMIÄR!
  • LÖRDAG 14/3 KL. 14.30
  • LÖRDAG 14/3 KL. 19.00

BILJETTER

• 120 kr - ordinarie
  • 90 kr - Elever på Malmö Latinskola

Nya aulan på Malmö Latinskola! Entré vid Drottninggatan 22, bredvid brandstationen.

Biljetter via Kulturcentralenöppnas i nytt fönster

Illustration: Martin Åkesson, Hedvig Karlsson, Natasja Juel Mølvig & Ella Havsjö Lundberg