Uppdaterad: 17 mars 2020

Färdighetsprov 2020

Under perioden 16-20 mars genomförs färdighetsprov för dig som sökt våra estetiska program. Du som har sökt har fått en kallelse hemskickad till dig.

I din kallelse står det när du ska vara på skolan. Du möts upp av en lärare eller elevambassadör i skolans reception - Drottninggatan 22länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, ingång vid Brandstationen.

Det kommer finnas ståbord med skyltar som fungerar som samlingspunkt för respektive program och inriktning.

Du kan läsa om vad som gäller för respektive program och inriktningar på sidan Färdighetsprovöppnas i nytt fönster.

Dans:
Mån. Upphämtning 13:00.

Musik, Spets musik och NA-musik:
Mån, tis, tor, fre. Upphämtning sker löpande, se klockslag på din inbjudan!

Teater:
Mån, tis. Upphämtning 08:15 båda dagarna. Se vilken dag du ska komma på din inbjudan.

Bild och form:
Mån, tis, tors. Upphämtning 08:55
Tor. Upphämtning 12:55. Se vilken dag/tid du ska komma på din inbjudan.

ESTETIK & MEDIA:

Film & TV:
Mån, tor. Upphämtning 09:00 båda dagarna. Se vilken dag du ska komma på din inbjudan.

Foto:
Tis, fre. Upphämtning 09:00 båda dagarna. Se vilken dag du ska komma på din inbjudan.

Webb & design:
Tis. Upphämtning 09:00.

För eventuella frågor, kontakta våra studie- och yrkesvägledare!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

FÖR DIG SOM GÅR I 9:AN

Våra elever skapar en levande skola där konstarterna, media och vetenskaperna möts.

Malmö latinskola är en plats för skapande och lärande. I våra lokaler ryms allt från naturvetenskap och media till utställningar och föreställningar.

Att bry sig om och att påverka är viktigt för både elever och personal på Malmö latinskola. Vi arbetar för att du ska få handlingskompetens för att kunna förändra det samhälle vi lever i.

Foto: Björn Holmberg