Uppdaterad: 02 november 2020

Träffa oss på den digitala gymnasiemässan

Välkommen den 5–7 november att besöka gymnasiemässan i Malmö! Vi har en digital monter där du bland annat hittar informationsmaterial och kan chatta med elever och personal.

Trots coronapandemin ska blivande gymnasieelever få chansen att göra ett välgrundat gymnasieval. Tusentals niondeklassare kommer den 5–7 november att kunna besöka gymnasiemässan i Malmö som för första gången blir helt digital.

Utbudet på den virtuella mässan i princip blir detsamma som en vanlig.

Du som besöker mässan kommer till en virtuell mässhall, där du utifrån dina intressen matchas mot olika skolor, webbinarier och skolpersonal som är experter på olika områden.

Precis som på en fysisk mässa går du in i en monter, där det finns information och filmer om skolan, poängplaner samt möjlighet att göra en intresseanmälan.

Framför allt kan du ha ett personligt chattsamtal med skolpersonal och elever, som även kan övergå i ett livesamtal.

Vi ses på mässanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster!

MÄSSANS ÖPPETTIDER

Torsdag 5 november
kl. 8–9 öppet för allmänheten
kl. 9–15 endast förbokade besökare