Uppdaterad: 21 januari 2021

Välkommen till digitalt öppet hus!

På måndag den 25/1 har vi Öppet hus på webben mellan kl 18-20. Här kan du läsa om vad som händer under kvällen och hur du som besökare kan få svar på dina frågor!

På vårt öppet hus får du följa med på en livesändning från vår aula. Programledarna Harald Gerdmar (Estetiska programmet Teater - Spetsutbildning) och Katinka Gudbrand Rahmqvist (Estetiska programmet Musik - Spetsutbildning) guidar er på scen. Rektorer, lärare elever och studie- och yrkesvägledare besvarar era frågor - som ni kan ställa i kommentarsfältet under livesändningen.

>>> Länk till livesändninglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

PROGRAM (cirkatider)

• 18:00 Musikelever på Malmö latinskola framför Dancing Queen.

• 18:03 Programledarna hälsar välkomna till sändningen.

• 18:05 Rektor Fredrik Hemmensjö hälsar välkommen och berättar kort om skolan

• 18:10 FILM: Rundvandring i lokalerna

• 18:12 Programledarna Katinka & Harald berättar om skolan och om de program de går.

• 18:20 Gäster i soffgruppen
    Fem lärare och fem elever som sitter och chattar med er besökare kommer förbi och blir utfrågade av programledarna.

• 18:40 Rundvandring
    Följ med kamerateamet till skolrestaurangen där lärare och elever sitter och chattar med besökarna!
  • 18:45 Musikelever på Malmö latinskola framför ännu en låt live.

Lär känna oss närmare!

Du kan även titta in på vår extra öppet hus-webblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster som våra elever skapat. Där kan du se ännu fler filmer, fotografier och chatta med elever och lärare från våra program, inriktningar och profiler under kvällen.

>>> Vår officiella öppet hus-webblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

>>> Vår elevskapade öppet hus-webblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster