Malmö Stad Logotyp

Uppdaterad: 26 mars 2021

Till dig som estetiska programmet Bild & Form eller Estetik & Media

För ett par veckor sedan gick vi ut med informationen att vi inte kommer att kunna erbjuda färdighetsprov till ES BILD och FORMGIVNING och ES ESTETIK och MEDIA på grund av Covid-19. Nu har det emellertid kommit nya rekommendationer för gymnasieskolan. Därför kommer vi att erbjuda dig möjligheten att delta i färdighetsprov i vår trots allt. 

Det är ett erbjudande (och inte något som är obligatoriskt) för dig som sökt ES BILD & FORMGIVNING och ES ESTETIK & MEDIA i första och andra hand. Instruktioner gällande dessa färdighetsprov kommer att skickas ut med post v. 14.

För dig som sökt ES ESTETIK & MEDIA

Färdighetsprov kommer hållas den 20-22/4 mellan kl 9.00-16.00. Anmäl dig till dessa färdighetsprov genom att mejla till:

marie.johnsdotterpihl@skola.malmo.se

Du ska ange för- och efternamn samt skolenhet i mejlet senast den 12 april. Därefter kommer du att få en av dagarna tilldelat dig. Formen för detta kommer att skickas ut via post under v.14.

För dig som sökt ES BILD & FORMGIVNING

Du kommer att dels få en egen uppgift av oss, dels välja ut en uppgift som du arbetat med på din nuvarande skolenhet samt skriva en reflektion kring denna. Dessa dokument skall du sedan skicka tillbaka till oss.

Vi kommer inte att hålla några fysiska träffar. Underlag och instruktioner till färdighetsprovet kommer att skickas ut med post under v. 14.