Uppdaterad: 18 oktober 2019

Elevkåren

Malmö latins elevkår är skapad av eleverna på skolan, för eleverna. Vi anordnar evenemang, både nya men även våra traditionsenliga såsom kanalracet, insparken, balen och lika latinveckan.

Elevkåren

Inom elevkåren har även elever på skolan chansen att påverka sin egen skoltid och föra fram viktiga frågor. Elevkåren drivs framförallt av oss i elevkårsstyrelsen, men varje elev på skolan är engagerad på ett eller annat sätt.

Du kan följa med i elevkårens arbete på deras Facebook-sidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det finns även olika utskott inom elevkåren: Tifoutskottet, Human Voices, Tetrisutskottet, Game of Thronesutskottet, Latins Skateutskott, Idrottsutskottet, Balkommittén, Meme de latin, Systerskapskören, Studentkommittén och Latin mot rasism.

Foto: Felix Persson